IAA MOBILITY 2023 organiseert International Cargo Bike Awards en kondigt nieuwe exposanten aan

Vierde editie van de International Cargobike of the Year award - Fietstesttracks in de Englischer Garten in München

München, Duitsland - 30. Maart 2023

IAA MOBILITY 2023, het toonaangevende platform voor mobiliteit, duurzaamheid en technologie, kondigde vandaag aan dat het de prijsuitreiking voor de Internationale Cargobike van het Jaar (CABOTY) van HUSS-VERLAG en het tijdschrift LOGISTRA zal organiseren. Voor de vierde keer heeft "CABOTY" zich al op de markt gevestigd als een belangrijk platform voor het belonen van innovatie in de bloeiende bakfiets-industrie.

IAA MOBILITY 2023 organiseert International Cargo Bike Awards

"Veel deskundigen geloven dat e-cargo bikes een groot potentieel hebben, niet alleen voor particulier maar ook voor commercieel gebruik. Op de juiste manier gecombineerd kunnen ze een game changer zijn in de stadslogistiek: Meer zendingen met minder uitstoot. Van meet af aan wilden wij met begeleidende berichtgeving in ons tijdschrift LOGISTRA en met onze prijs rekening houden met deze voor de klimaatbescherming en een verandering in de transportsector belangrijke trend en zo de innovatieve geest van de fabrikanten eren", aldus Rainer Langhammer, directeur van HUSS-VERLAG.

Een jury van ervaren logistieke professionals zal de talrijke innovaties van de CABOTY-kandidaten onderzoeken en in de categorieën "Light Cargobikes", "Heavy Cargobikes" en "Cargobike Trailers" de meest geschikte, technisch innovatieve en meest economische modellen voor commercieel gebruik eruit filteren. Deze worden vervolgens gehuldigd tijdens een speciale prijsuitreiking op de IAA MOBILITY 2023. 

"We zijn erg blij dat we dit jaar op de IAA MOBILITY een podium kunnen bieden voor de CABOTY Award. Met de uitreiking van de award maken we opnieuw duidelijk dat IAA MOBILITY 2023 een internationaal platform is voor alle mobiliteitsconcepten", zegt Jürgen Mindel, VDA Managing Director voor IAA MOBILITY.

Tal van nieuwe exposanten en testbaan op de Englischer Garten München

Bovendien is IAA MOBILITY er trots op, een groot aantal nieuwe exposanten te mogen verwelkomen op de tweede editie van het platform: Specialized, Bosch eBike Systems, Brose eBike, CaGo Bike, Riese & Müller, Mubea U-Mobility, Schwalbe, Mahle, myStromer, Black Tea Motorbikes, Velo en RKS Motor tonen hun nieuwste modellen en technologieën. Voor het eerst kunnen bezoekers van de IAA MOBILITY de nieuwste fietsen en e-bikes van de exposanten direct in de Englischer Garten in München testen. De circuits zijn tot 3,8 kilometer lang.

"De e-bike zal een belangrijke rol spelen in de toekomstige mobiliteit," zegt myStromer AG co-CEO Tomi Viiala. "We zien de IAA MOBILITY opnieuw als een goed platform om onze visie op mobiliteit en onze passie voor het product aan de bezoekers over te brengen."

 

Die IAA MOBILITY 2023 findet vom 5. bis 10. September 2023 in München statt. 

Voor meer informatie over IAA MOBILITY 2023 en om u te registreren voor de show kunt u terecht op https://www.iaa.de/en/mobility

Foto's

 

 

Media Contact:

Danielle Reiff-Jongerius

General Manager, Alternative 138 GmbH

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over 138 Alternatives