IAA Cycling & Micromobility NEWS: Nieuwe pakketten & meer exposanten aangekondigd

IAA MOBILITY (München, Duitsland, 5-10 september 2023) heeft aantrekkelijke nieuwe exposantenpakketten aangekondigd voor fiets- en micromobiliteitsmerken die exclusief willen deelnemen aan de Open Space.

Terwijl de B2B-activiteiten van IAA MOBILITY plaatsvinden op de "Summit" (op het beursterrein van Messe München, 5-8 september 2023), zullen alle B2C-activiteiten worden geconcentreerd rond het "Open Space"-concept in het stadscentrum (5-10 september 2023).

Voor fiets- en micromobiliteitsbedrijven is directe interactie met de consument van grote waarde, en dat is precies waarom Open Space in het leven is geroepen. Open Space kan worden gezien als een product showroom en testbaan in één: genesteld tussen kunst, cultuur en gastronomie is het de perfecte locatie voor ervaringsgerichte presentaties direct aan het publiek.

 

Nieuwe pakketten voor exposanten

Er zijn diverse nieuwe pakketten geïntroduceerd die exclusief zijn afgestemd op exposanten op het gebied van fietsen en micromobiliteit. Deze pakketten zijn bedoeld voor bedrijven die uitsluitend aanwezig willen zijn op de Cycling Activation Areas van IAA MOBILITY binnen het bredere Open Space platform. 

Deze zijn gecreëerd om dergelijke merken en bedrijven - ongeacht de omvang - nog meer te stimuleren om deel te nemen aan de Cycling Activation Areas, een breed scala aan fietsentertainment en -trainingen. Deze gebieden zullen exposanten in staat stellen om consumenten een meeslepende, hands-on ervaring van hun merk te geven. 

De Cycling Activation Areas bevinden zich in de Hofgarten en de Ludwigsstrasse.

Pakketten beginnen bij: 9.900€ netto voor 25 m² (inclusief nutsvoorzieningen en meer, plus een sponsoringpakket van de Cycling Activation Area ter waarde van 3000€), en gaan tot 35.500€ netto voor 100 m² (nutsvoorzieningen, extra's en 9.000€ sponsoring inbegrepen). 

Afhankelijk van de grootte van deze pakketten is een besparing tot 33% mogelijk, in vergelijking met de bestaande pakketten die ruimte toewijzen op zowel de IAA MOBILITY Summit als de Open Space areas. 

Pakketten kunnen HIER worden geboekt en voor specifieke vragen kunt u contact opnemen met Key Account Manager Cycling & Micromobility Stefan Fischer: stefan.fischer@messe-muenchen.de

 

Meer exposanten aangekondigd

Bovendien hebben onlangs nog meer fiets- en micromobiliteitsmerken hun deelname aan IAA MOBILITY bevestigd. CoolMobility, Mocci, BAYK en Zoem CarGo zullen allemaal deelnemen aan de Open Space. 

IAA MOBILITY vindt plaats van 5-8 september 2023 plus een exclusieve persdag op 4 september 2023 op het Messe München beursterrein, en van 5-10 september 2023 in het stadscentrum Open Space.

Early Bird bezoekertickets zijn nu verkrijgbaar: https://tickets.messe-muenchen.de/MM/IAA23/Shop

 

Voor mediavragen over fietsen en micromobiliteit kunt u contact opnemen met:

Danielle Reiff-Jongerius

General Manager, Alternative 138 GmbH

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over 138 Alternatives